Det har varit en tung vecka inspirationsmässigt. Allt har bleknat jämfört med förra söndagens måltid.
Men i eftermiddag är det dags igen - kebabtallrik!
Vad ska ni tröstäta i kräftgångstider?
6 kokta ägg med kaviar. Skumbananer och julmust.
Julmust? Kom inte och säg att du är en sån som dricker julmust innan 1 december?
Det har varit en tung vecka inspirationsmässigt. Allt har bleknat jämfört med förra söndagens måltid.
Men i eftermiddag är det dags igen - kebabtallrik!
Vad ska ni tröstäta i kräftgångstider?
6 kokta ägg med kaviar. Skumbananer och julmust.
Julmust? Kom inte och säg att du är en sån som dricker julmust innan 1 december?
1 december har passerats med god råge.
Närmare bestämt med 10 månader och 19 dar.
“Golf is a game of bad shots. The one with the best bad shots win. ”
-Ben Hogan
Det har ett stort allmänintresse vad de tillresta forummedlemmarna äter i Leksand idag.
Wittgenstein?
SteveY?
Andra?
Till lunch pannbiff på sunkhak längs med vägen. Middag intas med största sannolikhet i arenan. Med andra ord, inte mycket att skriva hem om till er finsmakare.
Det har ett stort allmänintresse vad de tillresta forummedlemmarna äter i Leksand idag.
Wittgenstein?
SteveY?
Andra?
Jag är också tillrest.
Fast i omvänd ordning.
När aporna lämnar buren passar jag på att bo i densamma. Vi får se vad Wittgensteins metropol bjuder på idag. Kanske kommer en recension imorgon.
Passar på att psykoanalysera ovan nämnda personers matintag idag och känner mig tämligen övertygad om att SteveY bjuds på älggryta i Rättvik kl 16:00 idag.
Wittgenstein blir med sitt gulipuskomplex uppenbarligen svårare att förutspå men jag gissar att han sover på Dslecarlia i Tällberg och just nu får in en "hotter than you" burgare på Freds i "byn".
“Golf is a game of bad shots. The one with the best bad shots win. ”
-Ben Hogan
— Ja du det glömmer jag aldrig för jag stod i Stockholm vid färjan för att åka iväg på LIF-kryssning och fick ett samtal som totalt överraskade mig. I luren var ägaren, Stormats, och han frågade om jag ville köpa Konditori Siljan. Jag tappade hakan, men samlade ihop mig och på våren 2013 tog vi över.
Konditori Siljan är ju inte vilket konditori som helst och om det inte var tydligt för Robert Tamm innan köpet blev officiellt så fick han reda på det när nyheten kom ut.
— Direkt på morgonen ringde det i telefonen från ett dolt nummer och när jag svarade var det en man i andra änden som sade ”Du tar fan inte bort tekakorna” och så lade han på. https://www.siljannews.se/bygdens-entre ... tekakorna/
Han har sedan den artikeln skrevs sålt sin del i företaget som luckrats upp. Korstäppan ägs nu av Våra Hotell. Sommarland och Campingen av ett Norskt? Företag och all egen restaurangverksamhet av oss själva. Robert och Johanna driver "endast" Brasseri och Koditori Siljan i Leksand och Rättvik (F.d. Fricks)
“Golf is a game of bad shots. The one with the best bad shots win. ”
-Ben Hogan
Han har sedan den artikeln skrevs sålt sin del i företaget som luckrats upp. Korstäppan ägs nu av Våra Hotell. Sommarland och Campingen av ett Norskt? Företag och all egen restaurangverksamhet av oss själva. Robert och Johanna driver "endast" Brasseri och Koditori Siljan i Leksand och Rättvik (F.d. Fricks)
Då hoppar vi från 2018 till 2023:
En tydlig förändring de bägge ägarna märkt är att man har betydligt fler lunchgäster än tidigare. Där har man gått ifrån den tidigare lunchbuffén för att istället erbjuda tallriksservering.
— Vår motto är att ingen ska gå härifrån hungrig så om man vill ha mer mat, ja då är det bara att säga till. Något som är extra roligt efter den här förändringen är att vi knappt har något svinn. När vi hade buffén kastade vi ofantliga mängder mat men nu när vi kollar tallrikarna som kommer in till disken så är de helt tomma. Det värmer extra i och med att vi jobbar hårt med vårt hållbarhetstänk samtidigt som det känns fräscht att erbjuda våra gäster en snygg presentation av maten på tallriken. https://www.siljanskok.se/artikel/blev- ... d-vi-trott
Han har sedan den artikeln skrevs sålt sin del i företaget som luckrats upp. Korstäppan ägs nu av Våra Hotell. Sommarland och Campingen av ett Norskt? Företag och all egen restaurangverksamhet av oss själva. Robert och Johanna driver "endast" Brasseri och Koditori Siljan i Leksand och Rättvik (F.d. Fricks)
Mediaonsdag i all ära - men kebabsöndag är större. Här kommer kort rapport:
Kebabtallrikslådan var så full igår att den knappt gick att stänga. Ändå hade jag kunnat äta mer när den var tömd. Aktuella matställets kebabtallrik funkar tydligen som narkotikaklassade medel. Efter ett tag måste man öka dosen.
Kanske måste jag ha mitt i veckan också. Varför inte på mediaonsdag?