Lagar folk inte mat längre, undrar en som föredrar ingredienser före förpackningar? (Korv och bröd undantaget, innan någon ber mig äta upp det)
Imorgon tänder jag den vedeldade smokern för semesterns första och sista långgrillning. St. Louis cut ribs (utan blues) och en fläskkarré som ska bli sliten gris. Och lite korv såklart.
Jag skulle ju aldrig köpa den andra rätten på bilden.
Lagar folk inte mat längre, undrar en som föredrar ingredienser före förpackningar? (Korv och bröd undantaget, innan någon ber mig äta upp det)
Imorgon tänder jag den vedeldade smokern för semesterns första och sista långgrillning. St. Louis cut ribs (utan blues) och en fläskkarré som ska bli sliten gris. Och lite korv såklart.
Nu snackar vi matlagning på gourmenivå. Det må vara semesters sista skriver du, men glöm inte bort att smokern ska användas hela året
Lagar folk inte mat längre, undrar en som föredrar ingredienser före förpackningar? (Korv och bröd undantaget, innan någon ber mig äta upp det)
Imorgon tänder jag den vedeldade smokern för semesterns första och sista långgrillning. St. Louis cut ribs (utan blues) och en fläskkarré som ska bli sliten gris. Och lite korv såklart.
Nu snackar vi matlagning på gourmenivå. Det må vara semesters sista skriver du, men glöm inte bort att smokern ska användas hela året
Nu predikar du för kören! Men det ska hinnas, orkas och viljas också. Ja du vet, livet, utan att glänta för mycket på locket.